HOME   Millenium Piano

ÎNSCRIERE

EDITIA DIN ACEST AN - 2022 - NU VA AVEA LOC! Inscrierea se va face prin trimiterea, pe e-mailul concursului, milleniumpiano_ro@yahoo.com, a dosarului de inscriere în vederea întocmirii planificării de concurs.

Dosarul de înscriere va cuprinde:
            1. Formularul de înscriere tip (Download aici)
            2. Copie certificat naştere
            3. Chitanţa donatiei de înscriere
          4. Formular protectia datelor personale (download aici)

Donatia de înscriere pentru secţiunea A va fi de 50 euro, plătibili în lei pentru concurenţii din România, la cursul zilei respective. Pentru secţiunea B donatia va fi de 60 euro. Pentru secţiunea C (ansamblu 4 mâini) si secţiunea D (muzica de camera) donatia va fi de 30 euro (în lei) de persoană.

Donatia (în lei la cursul BNR din ziua plăţii) va fi vărsată în contul Fundaţiei Millenium Piano deschis la Banca Transilvania, filiala Moşilor, Bucureşti.

CONT:  RO33BTRLRONCRT0535589801 COD SWIFT: BTRLRO22

În caz de neprezentare la concurs donatia nu se restituie. Cheltuielile de deplasare, cazare şi masă vor fi suportate de participanţi.

Prin completarea documentelor de inscriere si trimiterea acestora catre Organizator, in vederea participarii la concurs, participantul sau reprezentantul legal al participantului isi ofera implicit acordul pentru prelucrarea de catre organizator a datelor personale.

 

 

Copyright © Millenium Piano